Вкусни банички на сандвич преса

Вкусните банички на сандвич преса са за онези динамични дни, в които трябва да има закуска, а времето ви притиска.

Тези банички на сандвич преса се приготвят много лесно и бързо. Достатъчно е да имате готови кори за баница, яйца, сирене и някаква мазнина.

Банички на сандвич преса

Подготовка 5 мин
Готвене 10 мин
Общо Време 15 мин
Ястие Закуска
Кухня Българска
Порции 4

Необходими Продукти
  

  • 6 кори за баница за предпочитане от дебелите
  • 3 яйца
  • 200 г сирене
  • олио може да добавите и масло

Инструкции
 

  • Започнете първо с включването на сандвич пресата. Нека се загрява докато приготвите баничките. Разбийте яйцата с вилица до еднородност. Вземете 1 кора и я намажете с четка от разбитото яйце. Поръсете с натрошено сирене и малко мазнина. Сгънете така кората, че по време на печенето да не излиза от плънката.
  • Правя следното нещо: сгъвам краищата едни срещу други и прегъвам кората за да останат краищата в средата. По този начин няма как да изтече от плънката навън. :).Сложете баничката в пресата и затворете. В зависимост от мощността на тостера баничките се изпичат за 3-4 минути. Докато първата баничка се пече, вие мажете и сгъвате следващата. Така правите и с останалите кори.

Лесно и бързо се приготвят тези банички на сандвич преса. Възползвайте се от рецептата и направете вкусна закуска на семейството си.

Не забравяйте да оставите коментар за рецептата - Колко време Ви отне да я приготвите, хареса ли Ви, импровизирахте ли с някоя съставка?...предварително Ви благодарим!

Препоръчвам ви още една рецепта за ДЪЛГИ БАНИЧКИ: https://gozbite.com/dalgi-banichki/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля, Оценете рецептата