Препоръчани
Начало / Свети Валентин и Трифон Зарезан – приключен!

Свети Валентин и Трифон Зарезан – приключен!

Конкурсът приключи!
Първа награда печели Mariyana82 с рецептата за Мини тортички Павлова
Втора награда печели Marto1 с рецептата за Салата "Февруарско слънце"

Правила и награди

Добре дошли на страницата КОНКУРС на ГОЗБИТЕ!
За да видите всички рецепти, кликнете върху иконката на къщичка на менюто горе вляво! За да видите рецептата и да може да гласувате, кликнете върху снимката!
За да може да участвате в конкурса трябва да имате навършени 18 години и да се регистрирате в системата. Регистрацията е лесна и не отнема много време. Ако вече сте се регистрирали, кликнете върху бутона ВХОД и попълнете формата за ВХОД. Ако не сте се регистрирали, попълнете формата за РЕГИСТРАЦИЯ и следвайте указанията, които ще получите на имейла, с който се регистрирате. Важно! Ако нямате получен имейл, проверете папка СПАМ за имейл от WordPress! Ако имате някакви въпроси, може да се свържете с нас чрез формата за контакт от тук: ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Правила и награди за конкурса СВЕТИ ВАЛЕНТИН и ТРИФОН ЗАРЕЗАН

В конкурса могат да участват всички навършили 18 години. Могат да се качват най-много 10 рецепти. Всеки може да гласува само по 1 път за всяка рецепта. Конкурсът започва на 12.01.2019 г. и приключва на 18.02.2019 г. Има награди за ПЪРВО и ВТОРО място. Наградите печелят рецептите с най-много харесвания. Участниците могат да споделят рецептите си в социалните мрежи чрез бутоните за споделяне.
Награда за ПЪРВО МЯСТО - Комплект от Декантера с 4 чаши за вино
Награда за ВТОРО МЯСТО - Луксозен комплект от 2 чаши за вино

[caption id="attachment_3417" align="aligncenter" width="640"] Награда за ПЪРВО МЯСТО[/caption]

[caption id="attachment_3418" align="aligncenter" width="380"] Награда за ВТОРО МЯСТО[/caption]

Правила за качване на рецепти

За участие в конкурса могат да се качват само рецепти с авторски снимки с добро качество. Трябва да са на ястието, което е описано в рецептата!
За да качите рецепта за участие в конкурса трябва да сте се регистрирали. Като отворите страницата КОНКУРС ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН чрез бутона КОНКУРС от менюто на сайта кликнете върху бутона КАЧИ РЕЦЕПТА от червеното меню. След това попълнете коректно полетата, които са задължителни! Може да качвате само по 1 снимка за всяка рецепта с максимална големина до 0,2 MB. В полето НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ опишете подробно начина на приготвяне на рецептата. След това изберете категория, към която се отнася рецептата, като кликнете върху стрелката в десния край на полето и маркирайте избраната категория. След това изберете снимка за рецептата и я качете. Сложете отметка в квадратчетата отдолу, ако отговаряте на условията и качете рецептата като кликнете върху бутона КАЧИ РЕЦЕПТАТА. След като бъде одобрена от администратор, рецептата ще бъде активирана за участие в конкурса.

Личните данни, които предоставяте ще се използват само за целите на конкурса и няма да се предоставят на трети лица.

За да използвате сайта ГОЗБИТЕ, запознайте се с общите условия за използване на сайта тук: ОБЩИ УСЛОВИЯ
За да се запознаете с политиката за поверителност, вижте тук: ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

Един коментар

  1. Много добре изглеждат Вашите рецепти! Успех в конкурса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *